Specialisten

Holtackers Wildschut: uw vertrouwde adres voor financieel advies

Holtackers Wildschut in Beek en Donk is een financieel adviesbureau dat kan bogen op jarenlange ervaring. Bovendien is de dienstverlening gestoeld op vertrouwen en persoonlijk contact. “Deze lokale, persoonsgerichte aanpak werkt. Al jaren”, zegt eigenaar Wieke Holtackers er over.

Deze manier van werken voelt vertrouwd aan voor vaste, maar ook nieuwe klanten. “Door nauw persoonlijk contact werken we samen toe naar een totaaladvies voor hypotheken en verzekeringen”, zegt Wieke Holtackers. Hij verleent deze service samen met zijn collega, financieel adviseur Deborah van Vlokhoven, met wie hij al jaren het vertrouwde gezicht van het kantoor vormt. Dat blijft de komende jaren zo, ook nu Holtackers zijn bedrijf steeds intensiever gaat samenwerken met Wildschut. Die samenwerking zorgt er voor dat er nog meer collega’s beschikbaar zijn met specialiteiten zoals zakelijke verzekeringen en pensioenen. Ook wordt er nu gewerkt onder een nieuwe naam: Holtackers Wildschut, Hypotheken en Verzekeringen. De dienstverlening blijft op hetzelfde hoge peil als voorheen!

Financiële planning

Wieke Holtackers is sinds 1978 werkzaam in de financiële dienstverlening. Na voorheen bij verschillende grote banken te hebben gewerkt, begon hij in 1999 een zelfstandig en onafhankelijk financieel adviesbureau. Een eigen onderneming die zich bezighoudt met financiële planning; de advisering en bemiddeling in onder meer hypotheken, verzekeringen, lijfrentes en spaar- en beleggingsproducten. “Kenmerkend voor ons kantoor is dat we complexe financiële zaken terugbrengen tot de essentie, in een taal die voor klanten begrijpelijk is. Zo hebben we een eigen identiteit ontwikkeld, met een heel specifieke werkwijze. Die zit hem er vooral in dat ik sinds een aantal jaren een abonnementenstructuur aanbied. Ik wil mezelf én mijn klanten niet beperken tot één onderdeel van mijn dienstverlening. Het is vooral ook in het belang van mijn klanten als dit kantoor fungeert als een financieel partner, een ‘Financial Coach’, die een echt persoonlijk totaaladvies kan uitbrengen. Dat betekent dat we een breed pakket aan financiële adviezen, polissen en verzekeringen aanbieden.”

Hij geeft een voorbeeld van zijn werkwijze: “Met de meeste klanten heb ik de afspraak dat ik om de drie jaar een screening arrangeer over hun financiële situatie en de mogelijkheden en risico’s die daaruit voortvloeien. Wat is er in die periode voor henzelf veranderd en wat voor kansen biedt de markt? De antwoorden op die vragen houden we tegen het licht in een risicoanalyse. Zie het als een soort financiële APK.”

In goede handen

Hoewel Wieke Holtackers (nu 65) de komende tijd jaren zijn werkzaamheden afbouwt, blijft hij nog zeker enkele jaren betrokken bij het bedrijf. Hij zocht vanaf zijn zestigste naar een geschikte overnamekandidaat voor zijn financieel adviesbureau en vond deze in Wildschut Verzekeringen, een middelgroot verzekeringskantoor met hoofdvestiging in Utrecht en nevenvestigingen in Amsterdam, Dronten, Eindhoven en Valkenswaard. Sinds 1980 adviseert Wildschut Verzekeringen zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en andere financiële diensten.
De vestiging in Beek en Donk heeft binnen Wildschut Verzekeringen een bijzondere status, met een eigen naam en een eigen werkwijze. “Het uitgangspunt is dat mijn klanten in principe niets merken van de overdracht. Het kantoor in Beek en Donk wordt onderdeel van een groter geheel, maar blijft zijn eigen identiteit en zelfstandigheid behouden. Dat is belangrijk voor mijn klanten, want als financieel adviseur heb ik met hen een vertrouwensrelatie opgebouwd, die ik straks in goede handen wil achterlaten.


Holtackers Wildschut Hypotheken en Verzekeringen
Brouwerstraat 25, 5741 CL  Beek en Donk
T 0492 34 99 88
E info@holtackers.nl
W www.holtackers.nl

 

 

 

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.